Foodtruck huren?

Alles om van je Event een succes te maken

Foodtruck mobiele pastabar Pastalicious.
Op zoek naar een originele foodtruck op uw evenement? Wij komen met 1 van onze 2 leuke foodtrucks bij u langs en verwennen uw gasten met overheerlijke pastas! Geniet van een uitgebreid aanbod aan verse, huisbereide en smaakvolle sauzen! Ontdek ons aanbod. Foodtruck mobiele pastabar.
pomme-d-amour kopen
 Horeca Fastfood Engelen-Heere N.V.
Pizza speelt vandaag meer dan ooit een belangrijke rol in onze keuken. In West-Europa werd nooit zoveel pizza gegeten als vandaag. Het aanbod hierin is zeer groot. Ook Engelen-Heere speelt hierop in. We hebben een zeer uitgebreid gamma aan pizza accessoires www.pizzaaccessoires.be. Tuinbank huren
 ToetToetFoodPizza Archieven Huur foodtrucks in België.
De Foodtruck Pizza Republic verzorgt graag je feestje of bedrijfsevent met hun vetcoole oude Fr. Louis bakt pizza’s’ zoals het moet, op elke plek, voor elke gelegenheid Pizza is gemaakt om te d. Ik ben Laurence en vanuit m’n’ caravannetje serveer ik artisanale focaccia’s, lic.
Trouwpak aanbieding
 Stoof.
Wood fired pizza on location. Op zoek naar een origineel food concept voor je familiefeest, bedrijfsfeest, bruiloft, vrijgezellenfeest? Dan bent u bij STOOF aan het juiste adres! Wij komen naar u, bouwen ter plaatse onze stand op en bereiden heerlijk verse pizza’s’ in een houtgestookte oven met een temperatuur tot 400 graden.
Luchthavenvervoer Antwerpen Zaventem
 BUON APE TITO Wie zijn wij.
Op een APE uit 1978 hebben we een Italiaanse houtoven gemonteerd zodat we met onze knalrode foodtruck op allerlei zomerse feestjes échte Napolitaanse pizza’s’ kunnen bakken. Maar ook een herfst of winterfeest met lekkere pizza rond een aantal vuurkorven is een optie.
Auto opkoper export
 Pizza della Casa Foodtruck Recepties Buffet.
U betaalt dan per pizza. Deze formule is eerder geschikt wanneer de pizza als hapje worden aangeboden. Let op: het minimaal aantal pizzas is 15. De kosten voor de verplaatsing met onze foodtruck is gratis binnen een straal van 15km rond Mazenzele.
Dj verjaardagsfeest
 Food trucks Mobiele pizzabakker.
Zien hoe onze Valoriani gemaakt is? Sinds maart 2015 beschikt Ecopizza over een mooie, retro-like Pizza truck. En in maart 2017 hebben we een tweede Pizza truck aan ons gamma toegevoegd. Net als de andere truck, ook met een houtgestookte steenoven aan boord.
durlet zetels
 Drank en Foodtrucks.
Veel mogelijkheden vanaf 495, per persoon à volonté! We bieden frieten, frituur/vleessnacks, hamburgers, côte à l’os, pizza, wok, pasta, gamba’s’ en veel meer voor ongelofelijke prijzen. Côte à l’os.’ Klik voor meer mogelijkheden. Foodtruck Cote a l’os.’ Drank, bier en cocktailwagen.
 Pizza Mama M. Animare-straatanimatieanimatie, voor bedrijfsfeesten en privé evenementen.
dat gaat over 80 a 100 pizza’s’ over 4 a 5 u gespreid. Enkel de foodtruck is 5m lang en 5 m diep de aanhangwagen staat achter onze stand. Er is geen gas aanwezig in de stand, geen elektrische kookplaten.
 Foodtruck voor Communie / Lentefeest in Salino.be.
Ook voor de rest van de organisatie van deze belangrijke dag is Salino de perfecte feestpartner! Fotografen, grafisch ontwerpers, verhuurders van materiaal of een hippe foodtruck: je vindt het allemaal bij Salino. Neem ons aanbod rustig door en plan stressvrij je lentefeest of communiefeest.
 www.caramel-sale.com.
U beslist op voorhand hoeveel pizzas wij moeten afbakken. U mag tot 4 verschillende soorten kiezen uit ons assortiment. Wij bakken alle gekozen pizzas af tot ze op zijn. Prijs / pizza groot: 1300, incl. Prijs / pizza: klein 8 incl.
 Mobiel pizzakraam Pizzafeest Pizza op locatie Attorno.
De traditionele houtoven zorgt niet alleen voor de authentieke smaak van de pizzas maar draagt bovendien bij aan de gezellige sfeer en maakt dat, in combinatie met de vriendelijkheid en professionaliteit van ons personeel, dat uw verjaardagsfeest, huwelijksfeest, communiefeest, personeelsfeest, bedrijfsfeest het succes kent dat het verdient.